Να στείλετε μήνυμα

Μηχανή λείανσης λεπίδας πριονιού TF 650 CNC 2,2 KW Μηχανή λείανσης TCT 1400 rpm

Μηχανή λείανσης λεπίδας πριονιού TF 650 CNC 2,2 KW Μηχανή λείανσης TCT 1400 rpm
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Διάμετρος: 105650mm
Διάμετρος τροχών άλεσης: 200mm
Ταχύτητα μηχανών κλίσης τροχών άλεσης: 1400rpm
Ταχύτητα μηχανών τροχών άλεσης: 1400rpm
Ταχύτητα μηχανών σίτισης κομματιών προς κατεργασία: 1400rpm
Ταχύτητα τροχών άλεσης: 2800rpm
Ταχύτητα τροφοδοσίας τροχού λείανσης: 0-3m/min
Ταχύτητα μηχανών σίτισης τροχών άλεσης: 1400rpm
Υψηλό φως:

Μηχανή Τυλίωσης Σιδηρουργικής Μεταφοράς CNC 2.2KW 1400 στροφές ανά λεπτό

,

Αλέθοντας μηχανή 1400rpm TCT

,

2.2KW αλέθοντας μηχανή TCT

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: MADE IN CHINA
Μάρκα: TORSEL
Αριθμό μοντέλου: TF650 CNC ΚΥΚΛΙΚΌΣ ΜΎΛΟΣ ΛΕΠΊΔΩΝ ΠΡΙΟΝΙΏΝ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων

Αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών TF 650 CNC

Περιγραφή προϊόντων:

Η CNC αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών είναι ένας κρύος μύλος λεπίδων πριονιών μετάλλων που σχεδιάζεται για CNC τη λείανση λεπίδων πριονιών. Χαρακτηρίζει μια γέρνοντας μηχανή τροχών άλεσης με μια ταχύτητα 1400rpm, μια γωνία κλίσης τροχών άλεσης ±20° και μια διάμετρο τροχών άλεσης 200mm. Έχει επίσης μια ταχύτητα σίτισης τροχών άλεσης 0-3m/min, που καθιστά την τέλεια για τις μεγάλης ακρίβειας εργασίες λείανσης. Ο CNC μύλος πριονιών είναι ιδανικός για να αλέσει τις κρύες λεπίδες πριονιών μετάλλων γρήγορα και ακριβώς. Είναι εύκολο να λειτουργήσει και να διατηρήσει, και παρέχει τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά. Αυτός ο CNC μύλος πριονιών είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για οποιοδήποτε μεταλλουργό ή μηχανικό που πρέπει να αλέσουν ακριβώς τις λεπίδες μετάλλων.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

 • Όνομα προϊόντων: CNC αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών
 • Μεταλλουργική αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών
 • Αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών
 • Κρύος μύλος λεπίδων πριονιών μετάλλων
 • Δύναμη μηχανών σίτισης τροχών άλεσης: 0.75KW
 • Ταχύτητα μηχανών σίτισης τροχών άλεσης: 1400rpm
 • Ταχύτητα μηχανών σίτισης κομματιών προς κατεργασία: 1400rpm
 • Ταχύτητα μηχανών τροχών άλεσης: 1400rpm
 • Δύναμη μηχανών τροχών άλεσης: 2.2KW
 

Τεχνικές παράμετροι:

Ιδιότητες Προδιαγραφή
Δύναμη μηχανών τροχών άλεσης 2.2KW
Ταχύτητα σίτισης κομματιών προς κατεργασία 0-3m/min
Δύναμη μηχανών σίτισης τροχών άλεσης 0.75KW
Ταχύτητα μηχανών τροχών άλεσης 1400rpm
Ταχύτητα μηχανών κλίσης τροχών άλεσης 1400rpm
Δύναμη μηχανών κλίσης τροχών άλεσης 0.75KW
Ταχύτητα μηχανών σίτισης τροχών άλεσης 1400rpm
Δύναμη μηχανών σίτισης κομματιών προς κατεργασία 0.75KW
Ταχύτητα μηχανών σίτισης κομματιών προς κατεργασία 1400rpm
Ταχύτητα σίτισης τροχών άλεσης 0-3m/min
 

Εφαρμογές:

Ο δευτερεύων μύλος TORSEL ASZ400 CNC με το ρομπότ είναι ένας προηγμένος μύλος λεπίδων πριονιών κοπής μετάλλων. Χρησιμοποιεί CNC την τεχνολογία για να αλέσει ακριβώς τις κυκλικές λεπίδες πριονιών με την εξαιρετική ακρίβεια. Αυτή η μηχανή είναι σε θέση τις λεπίδες πριονιών με μια ταχύτητα σίτισης κομματιών προς κατεργασία 0-3m/min, μια ταχύτητα μηχανών σίτισης κομματιών προς κατεργασία 1400rpm, μια δύναμη μηχανών σίτισης τροχών άλεσης 0.75KW και μια ταχύτητα μηχανών τροχών άλεσης 1400rpm. Επιπλέον, ενσωματώνει μια δύναμη μηχανών σίτισης κομματιών προς κατεργασία 0.75KW, που παρέχει στους χρήστες τον ασύγκριτο έλεγχο για τη λεπίδα πριονιών που ακονίζει και που αλέθει.

Ο δευτερεύων μύλος TORSEL ASZ400 CNC με το ρομπότ είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους κατασκευαστές που ψάχνουν έναν αξιόπιστο, ακριβής και ακριβές CNC είδε το μύλο. Είναι η τέλεια λύση για τις μεταλλουργικών, πλαστικών κατασκευαστικές, τυπώνοντας και άλλες βιομηχανίες ξυλουργικής, που απαιτούν τις κυκλικές λεπίδες πριονιών. Με τη γερή κατασκευή της και CNC εξεχουσών θέσεων την τεχνολογία, αυτή η μηχανή μπορεί ακριβώς να αλέσει και να ακονίσει τις λεπίδες πριονιών με τη μέγιστη αποδοτικότητα. Είναι το τέλειο εργαλείο για οποιοδήποτε επαγγελματία που χρειάζεται μια αξιόπιστη και ανθεκτική εγκύκλιο είδε την ακονίζοντας μηχανή λεπίδων.

 

Προσαρμογή:

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες συνήθειας για CNC την αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών, ΔΕΥΤΕΡΕΎΩΝ ΜΎΛΟΣ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ, που κατασκευάζεται στην Κίνα. Αυτή η μηχανή είναι εξοπλισμένη με τη μηχανή σίτισης κομματιών προς κατεργασία 0.75KW, τη γέρνοντας μηχανή τροχών άλεσης 0.75KW, την ταχύτητα μηχανών σίτισης κομματιών προς κατεργασία 1400rpm, τη διάμετρο τροχών άλεσης 200mm και την ταχύτητα τροχών άλεσης 2800rpm. Ο CNC μύλος πριονιών είναι τέλειος για την αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών TCT και είδε την αλέθοντας μηχανή λεπίδων.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία για CNC την αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και η υπηρεσία για CNC είδε την αλέθοντας μηχανή λεπίδων. Η ομάδα πεπειραμένων τεχνικών μας είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με την ανίχνευση μηχανικών βλαβών, τη συντήρηση, και τις επισκευές. Δίνουμε τις έγκαιρες και ακριβείς απαντήσεις σε οποιεσδήποτε έρευνες που μπορείτε να έχετε. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 • Τηλέφωνο και σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη
 • Επιτόπιες συντήρηση και ανίχνευση μηχανικών βλαβών
 • Βελτιώσεις λογισμικού και υλικού
 • Τεχνική κατάρτιση
 • Αντικατάσταση και επισκευή μερών

Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας αφιερώνεται στην παροχή σε σας την καλύτερη εμπειρία πιθανή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Η συσκευασία και η ναυτιλία για CNC είδαν την αλέθοντας μηχανή λεπίδων:

1. Με την ολοκλήρωση της παραγωγής, κάθε CNC αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών θα τυλιχτεί με μια προστατευτική ταινία για να αποτρέψει τις γρατσουνιές από την εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας.

2. Κάθε μηχανή θα τοποθετηθεί προσεκτικά σε ένα ξύλινο πεδίο και θα εξασφαλιστεί με τον αφρό για να εξασφαλίσει ότι η μηχανή παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της διέλευσης.

3. Όλες οι συσκευασίες είναι μαρκαρισμένες με το όνομα του πελάτη, τη διεύθυνση, το όνομα προϊόντων, και την ποσότητα για να εξασφαλίσουν ακριβή παράδοση.

4. Η παράδοση θα γίνει μέσω της πιό αξιόπιστης και αποδοτικής μεθόδου ναυτιλίας, όπως η εναέρια μεταφορά, φορτίο θάλασσας, ή θα εκφράσει τον αγγελιαφόρο.

 

FAQ:

Q&A ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝΤΑ ΜΎΛΟ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΌΤ
Q1: Ποιος είναι ο σκοπός του ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝΤΟΣ ΜΎΛΟΥ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ;
Α1: Ο ΔΕΥΤΕΡΕΎΩΝ ΜΎΛΟΣ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ είναι μια CNC αλέθοντας μηχανή λεπίδων πριονιών, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για τα διαφορετικά μεγέθη λείανσης των λεπίδων πριονιών. Q2: ΠΟΎ Ο ΔΕΥΤΕΡΕΎΩΝ ΜΎΛΟΣ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ ΤΟ ΡΟΜΠΌΤ ΓΊΝΕΤΑΙ;
A2: Ο ΔΕΥΤΕΡΕΎΩΝ ΜΎΛΟΣ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ γίνεται στην Κίνα. Q3: Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝΤΟΣ ΜΎΛΟΥ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ;
A3: Το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝΤΟΣ ΜΎΛΟΥ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ είναι CNC το σύστημα ελέγχου και ο ρομποτικός βραχίονάς του, οι οποίοι μπορούν να εξασφαλίσουν την ακρίβεια και την επανάληψη της λείανσης. Q4: Ποια είναι τα οφέλη το ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝΤΑ ΜΎΛΟ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ;
A4: Τα οφέλη του ΔΕΥΤΕΡΕΎΟΝΤΟΣ ΜΎΛΟΥ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ περιλαμβάνουν τη βελτιωμένες ακρίβεια και την επανάληψη της λείανσης, γρήγορα και της αποδοτικής παραγωγής, και των μειωμένων κοστών εργασίας. Q5: Ποια υλικά μπορεί ο ΔΕΥΤΕΡΕΎΩΝ ΜΎΛΟΣ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ να χειριστεί;
A5: Ο ΔΕΥΤΕΡΕΎΩΝ ΜΎΛΟΣ TORSEL ASZ400 CNC ΜΕ το ΡΟΜΠΌΤ σχεδιάζεται για να χειριστεί τα διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένου του καρβιδίου, HSS, ανοξείδωτο, και αργίλιο.
Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : zhao
Τηλ.: : +86-315-2098585
Φαξ : 86-315-2098686
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)