Να στείλετε μήνυμα

Υδροψύκτη Εμπορική μηχανή λείανσης CNC για λεπίδα πριονιού TCT

Υδροψύκτη Εμπορική μηχανή λείανσης CNC για λεπίδα πριονιού TCT
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Προδιαγραφές
Grinding Wheel Motor Voltage: 220V/380V
Grinding Wheel Motor Power: 1.5-2.2KW
Dimension: 1200*1200*1600mm
Control System: PLC
Name: CNC Saw Blade Sharpening Machine
Cooling System: Water Cooling
Blade Diameter: 100-505mm
Grinding Speed: 0.5-3m/s
Υψηλό φως:

Εμπορική μηχανή λείανσης CNC με υδρόψυξη

,

μηχανή λείανσης CNC λεπίδας TCT

,

μηχανή λείανσης CNC για λεπίδα πριονιού TCT

Βασικές πληροφορίες
Place of Origin: MADE IN CHINA
Μάρκα: TORSEL
Model Number: ATZ400
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων

Υδροψύκτη TCTTIPS TOPS Πάχος λεπίδας λείανσης με γωνία 1-5mm

Περιγραφή προϊόντος:

Μηχάνημα ακονίσματος πριονόλαμας CNC

Η μηχανή ακονίσματος λεπίδας CNC έχει σχεδιαστεί για να ακονίζει τις λεπίδες πριονιού TCT με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.Διαθέτει ρομπότ για αυτόματη λείανση και στίλβωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λείανση κυκλικών πριονιών, παρέχοντας μια ακριβή διαδικασία λείανσης.

Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με τροχό λείανσης με διάμετρο 150-200mm και οπή 20-50mm, ο οποίος μπορεί να περιστρέφεται με ταχύτητα 1400-2800rpm.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ακόνισμα των λεπίδων πριονιού με διάμετρο 100-505mm.

Αυτό το ακονιστήρι CNC πριονόλαμας είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για το ακόνισμα των λεπίδων πριονιού TCT με υψηλή ακρίβεια και ακρίβεια.Με το ακονιστήρι λεπίδας πριονιού CNC, μπορείτε να επιτύχετε υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας, συνέπειας και αξιοπιστίας στο ακόνισμα της πριονόλαμας.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Όνομα προϊόντος: CNC μηχανή ακονίσματος λεπίδας πριονιού
 • Πάχος λεπίδας: 1-5mm
 • Σύστημα ελέγχου: PLC
 • Διάμετρος τροχού λείανσης: 20-50 mm
 • Ταχύτητα κινητήρα τροχού λείανσης: 1400-2800 rpm
 • Πλάτος τροχού λείανσης: 10-20mm
 • ΜΙΛΟΣ ΛΑΜΠΑ ΠΡΙΟΝΙΟΥ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ:Αυτοματοποιημένο ρομποτικό ακόνισμα πριονόλαμας με σύστημα ελέγχου PLC για αυξημένη παραγωγικότητα.
 • ΡΟΜΠΟΤ PUT & PICK SAWS:Ρομποτικό σύστημα για αυτοματοποιημένη είσοδο και έξοδο λεπίδων πριονιού για αυξημένη απόδοση.
 • ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤ:Το ρομποτικό σύστημα αυξάνει την παραγωγικότητα αυτοματοποιώντας τη διαδικασία ακονίσματος.
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος αξία
Ταχύτητα κινητήρα τροχού λείανσης 1400-2800 σ.α.λ
Σύστημα ψύξης Ψύξη νερού
Σύστημα ελέγχου PLC
Πλάτος τροχού λείανσης 10-20 mm
Ταχύτητα τροχού λείανσης 3000-4500 σ.α.λ
Διάμετρος λεπίδας 100-505mm
Τάση κινητήρα τροχού λείανσης 220V/380V
Διάσταση 1200*1200*1600 χλστ
Ταχύτητα λείανσης 0,5-3m/s
Διάμετρος τροχού λείανσης 150-200mm
Ρομπότ εξοικονομεί κόστος εργασίας Ναί
Μύλος πριονιού με ρομπότ Ναί
Γωνιακή λείανση TCTTips Tops Ναί
 

Εφαρμογές:

Το μηχάνημα ακονίσματος λεπίδας πριονιού TORSEL ATZ400 CNC είναι η ιδανική επιλογή για όλα τα εργοστάσια που θέλουν να εξοικονομήσουν κόστος εργασίας και να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας ακονίσματος των λεπίδων τους.Αυτό το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, από το τρόχισμα λεπίδων κυκλικού πριονιού μέχρι το ακόνισμα διαφόρων άλλων λεπίδων.Η διάσταση 1200*1200*1600mm του μηχανήματος το καθιστά ιδανικό για τους περισσότερους εργοστασιακούς χώρους, ενώ η ταχύτητα του τροχού λείανσης 3000-4500 rpm και η ισχύς του κινητήρα του τροχού λείανσης 1,5-2,2 KW του επιτρέπουν να ακονίζει γρήγορα οποιονδήποτε αριθμό λεπίδων.Το σύστημα ελέγχου PLC βοηθά να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία ακονίσματος είναι ακριβής και αποτελεσματική.Επιπλέον, το μηχάνημα διαθέτει σύστημα ψύξης νερού για να διατηρείται σε λειτουργία σε βέλτιστες θερμοκρασίες.

Η μηχανή ακονίσματος λεπίδας πριονιού TORSEL ATZ400 CNC είναι ιδανική για κάθε εργοστάσιο που θέλει να εξοικονομήσει κόστος εργασίας και να αυξήσει την απόδοση.Το προηγμένο ρομποτικό του σύστημα βοηθά στη μείωση του ανθρώπινου εργατικού κόστους και στην αύξηση της παραγωγικότητας.Ο μύλος κυκλικής λεπίδας είναι εξοπλισμένος με την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να εξασφαλίσει μια ακριβή και ακριβή εμπειρία ακονίσματος.Επιπλέον, το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να είναι ενεργειακά αποδοτικό και συμβάλλει στη μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας.Με τη στιβαρή σχεδίαση και τα χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης, η μηχανή ακονίσματος λεπίδας πριονιού TORSEL ATZ400 CNC είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εργοστάσιο που θέλει να εξοικονομήσει κόστος εργασίας και να αυξήσει την απόδοση.

 

Προσαρμογή:

Μηχάνημα ακονίσματος πριονόλαμας CNC

Μάρκα:TORSEL
Αριθμός μοντέλου:ATZ400
Τόπο καταγωγής:ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ
Διάμετρος λεπίδας:100-505mm
Διάσταση:1200*1200*1600 χλστ
Τάση κινητήρα τροχού λείανσης:220V/380V
Ταχύτητα κινητήρα τροχού λείανσης:1400-2800 σ.α.λ
Ισχύς κινητήρα τροχού λείανσης:1,5-2,2KW

Το μηχάνημα ακονίσματος λεπίδας πριονιού CNC έχει σχεδιαστεί για λείανση λεπίδας πριονιού κοπής αλουμινίου.Είναι εξοπλισμένο με ρομπότ για να εξασφαλίζει ακριβή λείανση και υψηλή απόδοση.Είναι μια τέλεια επιλογή για λείανση πριονόλαμας κοπής αλουμινίου.

Αυτή η μηχανή ακονίσματος λεπίδας πριονιού CNC είναι ιδανική για ακόνισμα και λείανση λεπίδων κοπής αλουμινίου.Διαθέτει τάση κινητήρα τροχού λείανσης 220V/380V, ταχύτητα κινητήρα τροχού λείανσης 1400-2800 rpm και ισχύ κινητήρα τροχού λείανσης 1,5-2,2 KW.Η μηχανή μας έχει διάμετρο λεπίδας 100-505mm και διάσταση 1200*1200*1600mm.

Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο μύλο πριονόλαμας με ρομπότ, τότε η μηχανή ακονίσματος λεπίδας CNC είναι η τέλεια επιλογή.Είναι κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας και έχει σχεδιαστεί για λείανση πριονόλαμας κοπής αλουμινίου.Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για αυτό το μηχάνημα.

 

Υποστήριξη και Υπηρεσίες:

Η τεχνική υποστήριξη και η εξυπηρέτηση του μηχανήματος ακονίσματος πριονιού CNC περιλαμβάνουν:

 • Παρέχετε τεχνική υποστήριξη και συμβουλές σχετικά με τη λειτουργία και τη συντήρηση μηχανών ακονίσματος πριονιού CNC
 • Παρέχετε υπηρεσίες απομακρυσμένης αντιμετώπισης προβλημάτων και επισκευής
 • Παρέχετε επιτόπου υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής
 • Παρέχετε ανταλλακτικά και αξεσουάρ
 • Παρέχετε εκπαίδευση και οδηγίες σχετικά με τη χρήση μηχανημάτων ακονίσματος CNC Saw Blade
 

Συσκευασία και αποστολή:

Συσκευασία και αποστολή

Το μηχάνημα ακονίσματος λεπίδας CNC είναι συσκευασμένο σε κατάλληλο κουτί για να διασφαλιστεί ότι είναι ασφαλές κατά τη διάρκεια της αποστολής.Το κουτί θα σφραγιστεί με ασφάλεια και θα τοποθετηθεί σε μια παλέτα για αποστολή.Το μηχάνημα θα τυλιχτεί σε μεμβράνη με φυσαλίδες και θα συσκευαστεί με αφρό ή άλλο υλικό απορρόφησης κραδασμών για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη διάρκεια της αποστολής.

Το δέμα θα αποσταλεί μέσω μιας αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών.Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.Πληροφορίες παρακολούθησης θα παρέχονται στον πελάτη, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της αποστολής.Όλες οι συσκευασίες πρέπει να επιθεωρούνται κατά την παράδοση για τυχόν σημάδια ζημιάς.

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : zhao
Τηλ.: : +86-315-2098585
Φαξ : 86-315-2098686
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)